woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

” IK BEN ER KLAAR VOOR EEN COMEBACK IN DE RING”

lees ook ...

Euro2024/ Verkoudheidsvirus teistert Franse selectie

De Franse nationale selectie heeft naarmate het EK nadert te maken met een verkoudheidsvirus waarbij bondscoach Didier Deschamps het zwaarst is getroffen. Behalve de bondscoach Deschamps zijn o...

Tyrone Spong is een van de vechtlegendes in  de vechters wereld en nog steeds actief na successen in de K-1, Glory , het boksen die een come back in de ring wel ziet zitten.

” Ik ben klaar voor een Comeback” zegt een goed gemotiveerde Tyron Spong. Spong is een gerenommeerde vechter die zijn stempel heeft gedrukt op de kickboks, boks- en MMA wereld. Met zijn Surinaamse -Nederandse nationaliteit en voorheen gevestigd in Nederland en, nu woonachtig in de USA heeft Spong een geduchte reputatie opgebouwd als een krachtpatser in de ring.

Spong die letterlijk bij alle grote vechtsportorganisaties heeft gevochten zegt geen spijt te hebben destijds weg te zijn gegaan bij Glory. ” Daar heb ik absoluut geen spijt van, het heeft me juist sterker gemaakt”  zegt Spong.Over zijn toekomst zegt Spong dat als je alleen maar aan geld denkt en niet meer sport op zet, je klappen gaat krijgen.” Ik train dit jaar extra hard voor mijn comeback, zowel in het boksen als kickboksen” Het wachten is op een organisatie die mij een gevecht wilt aanbieden.I am Ready.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' IK BEN ER KLAAR VOOR EEN COMEBACK IN DE RING''