vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik ben de meest complete vechter in de UFC” zegt Curtis Blaydes

lees ook ...

Onderzoekscommissie UEFA ziet mogelijkheden tot omkoping in ...

Een onderzoekscommissie van de UEFA  heeft  indicaties gevonden die Leiden tot het proberen van beinvloeden van uitslagen van wedstrijden in de Negreira Case  waarbij Barcelona een bedrag van 7 miljoe...

De Amerikaanse MMA vechter Curtis Blaydes  die zaterdag in de  UFC  zwaargewicht klasse uitkomt tegen de Rus Sergei Pavlovich vind dat hij de meest complete vechter  is in de  UFC  en dat zal hij zaterdag bewijzen  in Las Vegas.

” Ik houd er niet van om voorspellingen te doen en als ik hem knock-out ga slaan” zo blikt Blaydes vooruit op het gevecht van zaterdag tegen Pavlovich.Het gevecht gaat om 5 ronden.Blaydes zegt dat zijn  goal is om tegen de huidige  kampioen bij de UFC in  de zwaargewicht klasse Jon Jones uit te  komen om de titel bij de UFC. Jones komt in November uit tegen Miocic,maar Blaydes moet dan eerst zien te winnen van de Rus Sergei.

Ik ben blij met de aanwezigheid van  Jones in de UFC,  blij dat een Hall of Famer in  de divisie is bij gekomen.Blaydes won vorig jaar juli in London na 15 sec van Tom Aspinall. Pavlovich  heeft een unieke  manner van vechten,  die voor anderen moeilijk te bestrijden is, maar aangezien  ik de meest  complete vechter ben in de UFC zal ik hem kunnen  bestrijden zegt een zelfverzerkerde  Blaydes  op de persconferentie  een dag voor het gevecht in Las Vegas.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Ik ben de meest complete vechter in de UFC" zegt Curtis Blaydes