woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik ben blij dat ik mijn overstap naar Heracles heb afgerond” zegt Leerdam

lees ook ...

Bondscoach Koeman op bezoek bij Wijnaldum in Saudi- Arabie

De Bondscoach van Nederlandselftal Ronald Koeman heeft eindelijk een bezoek gebracht aan Georgino Wijnaldum in Saudi- Arabie dit in het kader van het samenstellen van de EK selectie voor het Europees ...

De 33-jarige Surinaams international Kelvin Leerdam heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract bij Heracles Almelo tot medio 2025.

De verdediger Klevin Leerdam was transfervrij nadat zijn contract bij LA Galaxy (USA)afliep.” Ik ben blij dat ik vandaag mijn overstap naar Heracles Almelo heb afgerond. Ik heb veel gesprekken gevoerd met de club en ze bleven het contact onderhouden. Dat gaf mij een goed gevoel”, zegt Leerdam over zijn keuze voor Heracles. Hercales Almelo heeft een goede ploeg en ik hoop dat ik ervaring kan toevoegen aan de selectie.Uiteindelijk moeten we ervoor zorgen dat de club stijgt op de ranglijst.

Technisch-directeur Nico- Jan Hoogma zegt het volgende over de komst van Kelvin Leerdam: ” Kelvin is een zeer ervaren verdediger die onze selectie van extra impuls zal voorzien. Hij is multifunctioneel en zijn veelzijdigheid geeft ons meer mogelijkheden.Kelvin Leerdam doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. De in Suriname geboren verdediger speelde 8 jaar voor de club uit de havenstad. Daarna maakte hij in 2013 de overstap naar Vitesse en won in  2017 de KNVB beker. Na 186 Eredivisiewedstrijden voor zowel Feyenoord als Vitesse vertrok hij richting de USA voor een avontuur in de MLS. In 2017 tekende voor Seattle Sounders FC, waarmee hij kampioen werd van de MLS.Na wat minder succesvolle periodes bij Inter Miami en LA Galaxy keert hij terug in Nederland en tekent bij Heracles Almelo en speelt met rugnummer 27.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ik ben blij dat ik mijn overstap naar Heracles heb afgerond" zegt Leerdam