zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

” Ik ben best wel tevreden over het geboekte resultaat”

lees ook ...

EK2024/ Bondscoach Julian Nagelsmann langer bij Duitse sele...

De 36-jarige bondscoach van Duitsland zal volgens een clausule in zijn contract nog twee jaren aanblijven als coach van de Duitse selectie. Nu Duitsland zich tijdens het EK2024 in eigen land he...

De Bondscoach van NATIO Suriname Stanley Menzo zei tijdens een meeting met de pers zondagochtend dat hij best wel tevreden is met de twee gewonnen wedstrijden in de kwalificatie ronde van WK2026.

NATIO Suriname won woensdag met 4-1 van St Vincent in het Essed stadion en speelde afgelopen op Anguilla de 2dw WK2026 kwalificatiewedstrijd. Menzo had wat wijzigingen aangebracht in de selectie. De wijzigingen heb ik bewust gedaan, om ook andere spelers de ruimte te geven zich in te passen in het team. Zo zagen we zaterdag  Conrad en Van der Kust in de basis terwijl Becker op de bank begon.NATIO Suriname won de wedstrijd na een 1-0 ruststand met 4-0. ” We graag met meer doelpunten willen winnen, maar 4-0 is ook goed.

Menzo was echter niet te spreken over de arbiter van de wedstrijd, die vooral NATIO Suriname een duidelijke penalty onthield en ook de keeper van Anguilla die de bal buiten het strafschop gebied de duidelijk vast hield. ” Dat we niet meer doelpunten hebben gescoord ligt echt niet aan de arbiter, het doel is bereikt en dat is belangrijk .  NATIO Suriname staat na 2 wedstrijden op de 1ste plaats  met de volle winst 6 punten, gevolgd door El Salvador met 4 punten. El Salvador won met 3-1 van St. Vincent. De wedstrijd in een vrijwel leeg Essed stadion gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ik ben best wel tevreden over het geboekte resultaat"