zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

”Ik beleef het slechtste deel van het voetbal” aldus Ansu FATI

lees ook ...

EK2024/ Engeland schopt Nederland eruit.

Het Nederlandselftal heeft zich woensdag niet weten te plaatsen voor de finale van EK2024 in Duitsland want er werd met 1-2 verloren van een taktisch goed spelend . Invaller  Ollie Watkins  van Eng...

De 19 jarige sterspeler van Barcelona beleefd zijn vierde blessure van het seizoen

Ansu Fati raakte in de wedstrijd in de Copa Del Rey tegen Atletico Bilbao voor de vierde keer in het seizoen geblesseerd en verliet toen met tranen in de ogen het veld.Zijn coach heeft dagen na de wedstrijd toegegeven de hoofdschuldige te zijn geweest betreffende de blessure van zijn pupil. De medische staf had aangegeven dat Ansu Fati maar 30 tot 35 minuten mocht meedoen in de  wedstrijd,  maar de coach liet hem langer spelen.

Ansu Fat zegt dat hij niet zal opgeven maar door blijven vechten voor een spoedig herstel, hij zal waarschijnlijk toch nog geopereerd worden, het besluit is welliswaar nog niet genomen, mocht hij geopereerd worden zal hij  dan pas na 5 maanden weer kunnen voetballen en dat is aan begin van het nieuw seizoen.

Hij heeft al minstens16 wedstrijden  moeten missen , hij speelde slechts 10 wedstrijden in 2021/22 scoorde vijf doelpunten en gaf een assist. In de Copa del Rey halve finale tegen Real Madrid kopte hij nog de gelijkmaker voor Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Ik beleef het slechtste deel van het voetbal" aldus Ansu FATI