donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ian Maatsen kiest toch voor Aston Villa

lees ook ...

Ajax prof voetbalster Ashleigh Weerden gespot op het Kwaku F...

Op het kwaku festival komen tal van bekende BN'ers of BS'ers een bezoekje brengen aan het kwaku festival. Dit keer heeft Culturu.com Ashleigh Weerden mogen "spotten" prof voetbalster van de Ajax vrouw...

De Nederlandse international Ian Maatsen kiest voor een nieuw avontuur bij een andere Engelse ploeg en wel Aston Villa

Ian Maatsen was het afgelopen seizoen nog te bewonderen bij de ploeg van Chelsea.Bij Aston Villa tekent Maatsen een contract tot 2030 met een transfer som van 37,5 miljoen Engelse pond.Door deze transfer is hij totnutoe de duurste speler van deze transferperiode. Hiermee komt een einde aan 6 jaar  bij Chelsea voor de linkervleugelverdediger. In 2018 kwam hij over van PSV bij Chelsea en maakte een jaar later zijn debuut bij Chelsea.

Na uitleenbeurten in de Football League bij Charlton Athletic, Coventry City en Burnley, keerde hij terug bij Chelsea en werd hij afgelopen seizoen opgenomen in de selectie van het 1ste elftal.Maatsen kwam 15 keer in actie voor Chelsea alvorens hij werd verhuurd aan de Duitse club Dortmund en speelde zelfs de finale van de Champiosleague tegen Real Madrid.Momenteel zit hij met het Nederlandselftal in Duitsland (EK2024).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportIan Maatsen kiest toch voor Aston Villa