vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

” Hoelang moet ik nog wachten?” vraagt Simona Halep zich af

lees ook ...

Miami Heat niet opgewassen tegen aanvallend spel Denver Nu...

De kampioen van de Eastern Conference Miami Heat heeft  donderdagavond in Game 1 van de NBA Finale  geen vuist kunnen maken tegen het sterk aanvallend spel van de Denver Nuggets en verloor de wedstrij...

De 31-jarige  Roemeense tennisser Simona Halep werd vorig jaar  door de Tennis Agency geschorst voor het gebruik van roxadustat tijdens het US Open tennis tournooi.

In de 1ste ronde van het US Open  verloor  Halep  met 2-6 6-0 6-4  van Daria Snigur. Een routine- doping controle na de wedstrijd  werd haar fataal. De uitslag was positief gebruik van  roxadustat, een middel die door mensen die aan bloedarmoede lijden wordt gebruikt.Het verboden middel is via haar voedingssupplementen in haar lichaam terecht gekomen.

Ondanks dat Halep aangaf dat ze het middel  niet bewust had gebruikt werd ze toch door de Tennis Agency voorlopig  geschorst en dat gebeurde  vorig jarig October. We zijn nu in April 2023, ” hoelang moet ik wachten” op een defenitief besluit van de ITA.Ik word er moe van, weet niet wanneer  ik weer mag spelen.Het proces verloopt traag, reeds  2 zittingen van de Internationale Tennis bond zijn uitgesteld. De volgende  zitting is  voor 28 Mei uitgeschreven, hopelijk  hoor ik dan wat positief uit deze hoorzitting zegt een duidelijk gefrusteerde  Simona Halep.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Hoelang moet ik nog wachten?" vraagt Simona Halep zich af