maandag 26 september 2022
24.4 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
4.7
(3)

”Hij was niet alleen een bondscoach maar ook een vader”

lees ook ...

Thiago Silva zet nieuw aanvoerders record bij Brazilie

De 34-jarige centrale verdediger van Brazilie  en Chelsea zet tijdens de  friendly interland tussen Brazilie en Ghana een nieuw aanvoerdersrecord van 108 wedstrijden Brazilie  speelde  vrijdagmidd...

Doelverdediger  van Robinhood  en Natio  Claidel  Kohinor en Dimitri Apai van W. Connection (Trinidad) en Natio geven aan een heel prettige samenwerking te hebben gehad met Gorré. Hij was niet alleen een bondscoach, maar een mati en meer nog een vader met wie je toch alles kon bespreken. Niemand is volmaakt, hij gaat ook wel zijn tekortkomingen.

Hij heeft een heel goed gesprek met ons gehad toen het duidelijk werd dat de spelers die in Europa voetballen, de profs deel zouden uitmaken van Natio, waardoor het makkelijker was elkaar te accepteren als te zijn een familie. Natio  voor en door Suriname.

“We vonden het heel jammer en erg toen hij ons aangaf dat hij door het bestuur van de SVB is bedankt. Deelnemen  aan de Gold Cup voor Suriname  was voor ons leven in een droomwereld. Alles leek zo op een sprookjeswereld, het stadion, de hotels en het publiek, de aandacht die Natio kreeg van de internationale pers was geweldig,” zegt Apai.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Hij was niet alleen een bondscoach maar ook een vader"