maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
4.7
(3)

”Hij was niet alleen een bondscoach maar ook een vader”

lees ook ...

Feyenoord treft AS Roma in de kwartfinale van de Europaleagu...

We hebben vrijdagochtend de loting van de kwartfinale van de Europa League gehad  en de Nederlandse club Feyenoord speelt   tegen het  Italiaanse AS Roma Ook bij de loting  van de kwartfinale van d...

Doelverdediger  van Robinhood  en Natio  Claidel  Kohinor en Dimitri Apai van W. Connection (Trinidad) en Natio geven aan een heel prettige samenwerking te hebben gehad met Gorré. Hij was niet alleen een bondscoach, maar een mati en meer nog een vader met wie je toch alles kon bespreken. Niemand is volmaakt, hij gaat ook wel zijn tekortkomingen.

Hij heeft een heel goed gesprek met ons gehad toen het duidelijk werd dat de spelers die in Europa voetballen, de profs deel zouden uitmaken van Natio, waardoor het makkelijker was elkaar te accepteren als te zijn een familie. Natio  voor en door Suriname.

“We vonden het heel jammer en erg toen hij ons aangaf dat hij door het bestuur van de SVB is bedankt. Deelnemen  aan de Gold Cup voor Suriname  was voor ons leven in een droomwereld. Alles leek zo op een sprookjeswereld, het stadion, de hotels en het publiek, de aandacht die Natio kreeg van de internationale pers was geweldig,” zegt Apai.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Hij was niet alleen een bondscoach maar ook een vader"