dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

“Hij gaat KO” met deze woorden waarschuwt Bigi Boi zijn tegenstander

lees ook ...

NATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen

De 28-jarige doelverdediger van NATIO Suriname Etienne Vaessen zal zijn carriere voortzetten bij de ploeg van FC Groningen. Vaessen heeft een aflopend contract bij de ploeg van RKC Waalwijk en ...

Jairzinho  Bigi Boi  Rozenstruik staat zaterdag tegenover Marcin Tybura tijdens UFC 273

Bigi Boi is ervan overtuigd dat hij zaterdag zijn tegenstander Knock Out slaat. Vooruit lopend op het gevecht waarschuwt Rozenstruik zijn rivaal met de volgende woorden, ” Zodra ik mensen begin aan te raken, hebben ze grote problemen”

Vorig jaar augustus vocht Rozenstruik tegen Augusto Sakai die hij op brute wijze knock out sloeg. Diezelfde avond deed Tybura hetzelfde met Walt Harris in de co-headliner van het event. Na het gevecht riep Tybura op om een gevecht tussen bun beiden  vast te leggen , helaas gebeurde dat niet. Nu wel, nadat ze beiden hun laatste gevechten hebben verloren , ontmoeten ze elkaar zaterdagavond in de ring.

Bigi Boi verwacht wel dat Tybura vaak de takedown zal proberen om het gevecht naar de grond te brengen.De Pool zou het risico niet aandurven om stand tegen de  Surinaamse trots te vechten. De K.O komt vanzelf, ik weet dat ik het in mijn handen heb, zodra ik mensen begin aan te raken hebben ze grote problemen .Ik ben in vorm en voel me heel goed om de strijd aan tegaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Hij gaat KO" met deze woorden waarschuwt Bigi Boi zijn tegenstander