maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

“Hij gaat KO” met deze woorden waarschuwt Bigi Boi zijn tegenstander

lees ook ...

100ste wedstrijd voor Pedri in Barcelona shirt

De 20-jarige aanvallende middenvelder en Spaans international  Pedri speelde zaterdagmiddag zijn 100ste wedstrijd voor FC Barcelona. Pedri kwam in de La Liga wedstrijd tussen Barcelona en Girona inval...

Jairzinho  Bigi Boi  Rozenstruik staat zaterdag tegenover Marcin Tybura tijdens UFC 273

Bigi Boi is ervan overtuigd dat hij zaterdag zijn tegenstander Knock Out slaat. Vooruit lopend op het gevecht waarschuwt Rozenstruik zijn rivaal met de volgende woorden, ” Zodra ik mensen begin aan te raken, hebben ze grote problemen”

Vorig jaar augustus vocht Rozenstruik tegen Augusto Sakai die hij op brute wijze knock out sloeg. Diezelfde avond deed Tybura hetzelfde met Walt Harris in de co-headliner van het event. Na het gevecht riep Tybura op om een gevecht tussen bun beiden  vast te leggen , helaas gebeurde dat niet. Nu wel, nadat ze beiden hun laatste gevechten hebben verloren , ontmoeten ze elkaar zaterdagavond in de ring.

Bigi Boi verwacht wel dat Tybura vaak de takedown zal proberen om het gevecht naar de grond te brengen.De Pool zou het risico niet aandurven om stand tegen de  Surinaamse trots te vechten. De K.O komt vanzelf, ik weet dat ik het in mijn handen heb, zodra ik mensen begin aan te raken hebben ze grote problemen .Ik ben in vorm en voel me heel goed om de strijd aan tegaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Hij gaat KO" met deze woorden waarschuwt Bigi Boi zijn tegenstander