zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

” Het ziet er niet goed uit” zegt Coach Xavi over de blessure van De Jong

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

Titelverdediger Barcelona speelde zondagmiddag 0-0 gelijk tegen Atletico Bilbao in de LA Liga maar moest ook nog Frenki De Jong en Pedri met een blessure het veld zien verlaten in de eerste helft.

Tijdens de persconferentie na de tijd gaf coach Xavi een update over de blessure van Pedri en Frenki De Jong. ” Het ziet er niet goed uit” was zijn reactie na de wedstrijd. Ze zullen waarschijnlijk niet seizoen niet meer in actie komen voor Barcelona. Maandag wordt een 2de test van beide spelers afgenomen en dan wordt definitief bepaald hoelang beide spelers uit de rolatie zullen zijn. Frenkie de Jong ging in de 1ste helft door zijn enkel, alvorens hij per brandcard wagen van het veld werd gereden. Het komt hard aan en dan nog Pedri zei coach Xavi, die daarna nog de tranen de vrijeloop gaf. Frenki De Jong zal mogelijk ook niet actie kunnen komen voor het Nederlandselftal die van de maand 2 oefeninterlands speelt.

Barcelona had de kans tegen Atletico Bilbao om bij een overwinning de 2e plek over te nemen van Girona, die eerder op de dag vrij verrassend verloor van Real Mallorca. Real Madrid speelde een dag eerder in een vrij rommelige wedstrijd 2-2 gelijk tegen Valencia met nog de rode kaart van Bellingham, die nog kort voor einde van de wedstrijd de 3-2 inkopte, maar de arbiter was van oordeel dat hij tijdens de aanval van Real Madrid voor het einde van de wedstrijd had gefloten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Het ziet er niet goed uit" zegt Coach Xavi over de blessure van De Jong