dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

“Het wordt weer een historische overwinning” zegt de coach van Kroatie

lees ook ...

Sven Mislintat terug bij Borussia Dortmund als Technisch Dir...

Sven Mislintat keert per 1 mei terug als Technisch Direkteur bij de Duitse club Borussia Dortmund dit maakte het bestuur maandag in een korte statement bekend. De voormalig technisch direkteur van ...

Argentinie en Kroatie spelen dinsdagmiddag de eerste halve wedstrijd van WK2022 in Qatar en volgens de coach van Kroatie wordt het weer een historische overwinning op Argentinie.

Zlatho Dalic, coach van de Nationale voetbalselectie van Kroatie gaf maandag tijdens de persconferentie aan ervan overtuigd te zijn dat zijn team zeker voor een historische overwinning zal zorgen in de halve finale.We spelen voor de 2de keer op rij de finale van een World Cup, eerder was dat 4 jaar geleden tegen Frankrijk in Rusland, nu zullen we niet alleen de finale halen maar die ook winnen zijn de woorden van een zelfverzekerde Dalic, coach van Kroatie.

We zijn al moe van twee verlengingen op het WK in Qatar, is ongeveer 240 minuten voetbal, de verlenging en de penalty serie, we willen nu gaan voor 90 minuten voetbal met de overwinning als del. In 2018 speelden we in de groepsfase tegen Argentinie en wonnen met 3-0, maar nu is het doel de finale halen.We spelen tegen Messie en de rest van Argentinie. Messi is een voetballer van wereldklasse, maar als we Neymar hebben kunnen stoppen, dan kunnen we dat ook doen met Messi.Niemand bij ons is geblesseerd, we spelen de halve finale met een goed uitgerust team.

 

WE ZIJN VOOR NIEMAND BANG EN HALEN DE FINALE VAN WK2022.

Woorden van coach Lionel Scaloni van de Nationale voetbalselectie van Argentinie, maandag tijdens de persconferentie.We hebben goed kunne uitrusten na de wedstrijd tegen Nederland.Di Maria en De Paul hebben maandag normaal meegetraind. Ze zijn volledig hersteld van hun blessure, we moeten alleen nog nagaan hoeveel speel minuten ze zullen krijgen in de wedstrijd tegen Kroatie.In 2018 speelden we tegen hun in de groepsfse maar verloren metv 0-3. Dit team is anders ingesteld dan die van 2018.Argentinie speelt dinsdag zonder de geschorste Acuna en Montiel, twee vleugelaanvallers, we hebben vervangers genoeg, het zou natuurlijk geweldig zijn als ze  erbij waren. Ons goal is nog steeds, de finale halen en Wereldkampioen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Het wordt weer een historische overwinning" zegt de coach van Kroatie