zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

“Het wordt een open wedstrijd” coach Ancelotti van Real Madrid

lees ook ...

Wereldkampioen Kickboxer Regian Eersel binnenkort weer in ac...

De Surinaamse Kickboxer en wereldkampioen bij One Championship Regian Eersel zal op 22 oktober zijn titel voor de vierde keer verdedigen Regian verdedigt op 22 oktober in zijn titel voor de 4 de ke...

Barcelona en Real Madrid spelen woensdag in Saudi Arabie de halve finale van de Spaanse Supercup

Het wordt een open wedstrijd zei  coach Ancelotti van Real Madrid tijdens de persconferentie over de halve finale van Spaanse Supercup  tussen Real Madrid en Barcelona.  Niet omdat we op de eerste plaats staan van de La Liga betekent het dat we automatisch ervanuit kunnen gaan dat we de wedstrijd zullen winnen.

Barcelona heeft een goeie coach , in de persoon van Xavi, hij kent de voetbalgeschiedenis van Barcelona, heeft ook voor de ploeg gespeeld.ze hebben ook nog een paar veteranen in hun team  zoals Pique, Busquets, Sergio Roberto en Daniel Alves, maar ook veelbelovende jonge spelers,  Gavi,  Nico, Ferran Torres,  Balde, Dest. Jonge voetballers die nog veel moeten leren, ze hebben een gouden toekomst voor zich.

Ik heb mijn spelers gezegd de wedstrijd niet te onderschatten, ookal is het om de Spaanse Supercup, het blijft een klassieker tussen Real Madrid en Barcelona. Ik beschik over een blessure vrije selectie, heb alleen nog wat twijfels over Dani Carvajal en Rodrygo, omdat de concurrentie op hun positie groot is.De wedstrijd wordt in The King  Fahd International Stadion gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Het wordt een open wedstrijd" coach Ancelotti van Real Madrid