dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

“Het wordt een open wedstrijd” coach Ancelotti van Real Madrid

lees ook ...

EK2024/ Gareth Southgate bondscoach af bij Engeland

Na acht jaar de functie als bondscoach van Engeland te hebben bekleed houd Gareth Southgate het voorgezien en dient ontslag in. Na de verloren EK- finale zondag tegen Spanje heeft de 53-jarige ...

Barcelona en Real Madrid spelen woensdag in Saudi Arabie de halve finale van de Spaanse Supercup

Het wordt een open wedstrijd zei  coach Ancelotti van Real Madrid tijdens de persconferentie over de halve finale van Spaanse Supercup  tussen Real Madrid en Barcelona.  Niet omdat we op de eerste plaats staan van de La Liga betekent het dat we automatisch ervanuit kunnen gaan dat we de wedstrijd zullen winnen.

Barcelona heeft een goeie coach , in de persoon van Xavi, hij kent de voetbalgeschiedenis van Barcelona, heeft ook voor de ploeg gespeeld.ze hebben ook nog een paar veteranen in hun team  zoals Pique, Busquets, Sergio Roberto en Daniel Alves, maar ook veelbelovende jonge spelers,  Gavi,  Nico, Ferran Torres,  Balde, Dest. Jonge voetballers die nog veel moeten leren, ze hebben een gouden toekomst voor zich.

Ik heb mijn spelers gezegd de wedstrijd niet te onderschatten, ookal is het om de Spaanse Supercup, het blijft een klassieker tussen Real Madrid en Barcelona. Ik beschik over een blessure vrije selectie, heb alleen nog wat twijfels over Dani Carvajal en Rodrygo, omdat de concurrentie op hun positie groot is.De wedstrijd wordt in The King  Fahd International Stadion gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Het wordt een open wedstrijd" coach Ancelotti van Real Madrid