vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

” Het was een geforceerde kus” zegt Alexia Putellas

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

Alexia Putellas die ook deel uitmaakte van het vrouwen voetbal elftal die Wereldkampioen werd heeft in de rechtzaal aangegeven dat de kus tussen Luis Rubiales en Jenni Hermoso een geforceerde kus pas.

 

De inmiddels afgezette voorzitter van de Spaanse voetbalbond Luis Rubiales heeft altijd aangegeven dat de kus met wederzijdse toestemming tot stand gekomen was en dat beide ervan genoten hadden. Hermoso heeft eerder aangegeven dat het tegen haar wil gebeurd is. Nu heeft  Alexia Putellas voor de rechter verklaard dat daags na het geval Rubiales naar Hermoso gebeld heeft om via een video opname te vertellen dat het geen geforceerde kus was maar dat het met wederzijdse toestemming was. ” Hij heeft haar een aantal keren gebeld en gesmeekt om te zeggen dat het vrijwillig was” maar Hermoso bleef weigeren en daarom is hij daarna met het verhaal gekomen dat het met wederzijdse toestemming was.

Inmiddels heeft Luis Rubiales bedankt als voorzitter van de Spaanse voetbalbond, maar gepleegde handeling op de dag van de finale van het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal tijdens de prijsuitreiking blijft nog overeind, hij zal daarvoor ook nog flink gestraft worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Het was een geforceerde kus" zegt Alexia Putellas