woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(2)

” Het moest waarschijnlijk zo zijn” zegt Stanley Menzo

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

Stanley Menzo is donderdagmiddag tijdens een persconferentie opnieuw gepresenteerd als bondscoach van NATIO Suriname en heeft een contract van 2 jaar getekend met als hoofddoel plaatsing World Cup 2026.

” Het moest waarschijnlijk zo zijn”, ik ben  laatst geopereerd aan mijn knie en heb net me revalidatie periode afgesloten, ik heb aanbiedingen moeten afslaan, maar dan komt  NATIO weer op je pad. Ik vond het daarom een eer toen Brian Tevreden mij vroeg  om opnieuw bondscoach van NATIO te worden. Het is een uitdaging, ik ken de spelers, ik ken het bestuur van de SVB,ik ken de gang van zaken, ik ken de doelen die nagestreefd worden en waar we naartoe moeten , zo begon Stanley Menzo, die opnieuw bondscoach van NATIO is geworden zijn speech tot de aanwezige pers in Hotel Torarica.” Het is voor mij een enorme uitdaging. Menzo krijgt assistentie van Roberto Godeken en Ryan Koolwijk.

Stanley Menzo gaf tijdens de persconferentie ook aan waarom hij de 1ste keer zijn contract niet heeft uitgediend. ” Ik had nog iets af te maken in China en had nog wat afspraken lopen met de Chinese voetbalbond. Die periode is voorbij en nu zal ik wel mijn contract van 2 jaar uitdienen.

Op 24 maart speelt NATIO Suriname een vriendschappelijke oefen – interland tegen Martinique in Nederland. Menzo heeft al een voorselectie samengesteld.  3 spelers van Robinhood die in de Suriname Major League spelen maken ook deel uit van de voorselectie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Het moest waarschijnlijk zo zijn'' zegt Stanley Menzo