dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

”Het is een verkiezing ” en toch teleurgesteld zegt de Vader van Haaland

lees ook ...

Nederlandse vrouwen verliezen van Spanje in de Nation League...

Het is  de Nederlandse vrouwenselectie zaterdag niet gelukt om de zeer belangrijke wedstrijd in  de Nation League van Spanje te winnen. Een winst van de Nederlandse vrouwen zou recht geven op een r...

Maandag werd tot Best FIFIA Player of the uitgeroepen de Argentijnse international Lionel Messi maar de vader van Erling Haaland die ook genomineerd was voor de prijs zei tegen journalisten ” Het is een verkiezing” maar toch teleurgesteld omdat mijn zoon betere prestaties heeft neer gezegd het afgelopen jaar.

De verkiezing van Lionel Messi tot The Best FIFA Men’s Player 2023 heeft tot verbazing geleid bij Alf Haaland, de vader van Manchester City- superster Erling Haaland. De 51-jarige Noor is van mening dat zijn zoon de prijs wellicht meer verdiende dan Messi.” Het is een stemming dus heeft Messi de meeste stemmen gehad” mijn zoon heeft toch beste neergezet want hij won alle prijzen het afgelopen jaar met Manchester City en vestigde ook een aantal records” maar ja zolas eerder aangegeven het was een stemming” zei een teleurgestelde Alf  Haaland vader van Manchester City sterspeler Erling Haaland.Niet alleen de vader van Haaland heeft negatief gereageerd op de verkiezig van L. Messi tot Best FIFA Player of 2023.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Het is een verkiezing " en toch teleurgesteld zegt de Vader van Haaland