zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

” Het is een grote kans voor mij” zegt Jairzinho “Bigi Boi” Rozenstruik

lees ook ...

DE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE

De Ster is zondagmiddag ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse van de competitie in Nickerie door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen van Jai Hanoeman. In een goed bezette Pierkhan stadi...

Jairzinho ” BIGI BOI” Rozenstruik staat zaterdag voor de zesde keer in zijn carriere in een main event bij de UFC  en hij neemt het op tegen de ongeslagen  Shamil Gaziev.

” Ik blijf het bijzonder vinden. Het is een grote kans en een verantwoording die je op je neemt om een evenement te dragen. Ik ben altijd positief ingesteld. Het is goed om mijn naam daar te zien staan en ik kan alleen maar winnen. Er kunnen alleen maar goede dingen van komen” zegt Rozenstruik in een intervieuw. “Ik voel geen druk na de laatste 4 partijen te hebben verloren”.Helaas zijn dingen niet gelopen zoals ik verwacht had en daar zal absoluut een reden voor zijn geweest, ik kijk niet naar het verleden maar naar de toekomst.

Opvallend is ook wel dat net als de vorige keer Michael Babb ontbreekt in de coaching staf en niet in de hoek van Rozenstruik zal staan. ” Neen Michael is er weer niet bij. We hebben nog altijd goed contact, het is meer een persoonlijk iets.Als vechter moet je kijken ofje dingen niet moet aanpassen als er iets niet goed gaat.Aan de hand daarvan maak je een analyse, zodoende ku je kijken  wat er wel en niet goed is gegaan. Michael Babb is jarenlang de vaste coach geweest van Rozenstruik.

” BIGI BOI” verwacht dat hij de partij via knock-out naar zich toe kan trekken en zo niet dat hij dan een puntenovrwinning weet te pakken. ” Ik weet alles van tegenstander, hij is ongeslagen en heeft een 12-0 record. Dat zegt toch wel wat van hem, hij kan goed worstelen en slaat ook mensen knock-out. Iedereen maakt fout, laten we hopen dat hij fouten maakt, waarop ik kan anticiperen en hem vervolgens eruit kan slaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Het is een grote kans voor mij" zegt Jairzinho "Bigi Boi" Rozenstruik