maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

” Het geeft me een goed gevoel na mijn eerste officiele overwinning”

lees ook ...

EK2024/ Kylian Mbappe met witte pleister bij training Frankr...

De spits van de Nationale selectie van Frankrijk Kylian Mbappe die in de eerste wedstrijd van Frankrijk zijn neus brak verscheen woensdag op d training met een paar pleisters op zijn neus. De n...

Bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname boekte woensdag tegen St. Vincent and Grenadines, zijn eerste officiële overwinning nadat hij voor de tweede keer is aangesteld als bondscoach.

” Het geeft mij een goed gevoel na mijn eerste officiele overwinning met NATIO Suriname” zegt Bondscoach Stanley Menzo. We zijn nooit in paniek geraakt in de wedstrijd, ook niet nadat St. Vincent eerst scoorde, we wisten dat we ze te pakken zouden krijgen. We hebben het onszelf te moeilijk gemaakt door ons te haasten om tot scoren te willen komen en daarvan heeft St. Vincent gebruik van gemaakt. Daardoor scoorde zo ook eerst. Maar we herwonnen terrein na de gelijkmaker en toen kwam de 2-1 nog net voor rust en daarmee zaten we gelijk op rozen.

In de 2de helft maakten we de zaak af, het heeft aan ons gelegen dat het 4-1 is gebleven want er waren kansen genoeg om er 6-1 van te maken. Doelman Etienne Vaessen heeft een geweldige job gedaan. Doordat Hahn zich te laat aanmeldde vanwege andere verplichtingen, heb ik daarvan flink gebruik van gemaakt om met Vaessen te starten. Met zijn lange uittrappen en de rust in het doel, mag gesteld worden dat hij zich goed van zijn taak heeft gekweten.

NATIO Suriname speelt zaterdag haar 2de WK kwalificatie wedstrijd tegen Anquilla en gezien de lage klassering van hun, is het te verwachten dat Suriname de wedstrijd wint en het liefst  met een hoge score.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Het geeft me een goed gevoel na mijn eerste officiele overwinning"