maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Het blijft stil rond NATIO vrouwen selectie

lees ook ...

Nederlandse vrouwen verliezen van Spanje in de Nation League...

Het is  de Nederlandse vrouwenselectie zaterdag niet gelukt om de zeer belangrijke wedstrijd in  de Nation League van Spanje te winnen. Een winst van de Nederlandse vrouwen zou recht geven op een r...

De NATIO vrouwen selectie van Suriname speelt zondag tegen de selectie van Dominica in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion en heel opvallend is dat ook dit keer en weinig of helemal geen informatie gegeven wordt over de selectie.

Afgelopen woensdag speelde de selectie tegen Antiqua and Barbuda in Antiqua en won heel krap met 1-0, een doelpunt die heel vroeg werd gescoord. Guyana won op dezelfde avond met 9-0 van Dominica. Guyana staat op de eerste plaats in de poule met 12 punten. Suriname heeft er 9 punten. Suriname kan zich alleen nog plaatsen als Antiqua weet te winnen van Guyana, wat op papier onmogelijk is. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor de volgende ronde.Ookal wint Suriname van Dominica en spelen Guyana en Antiqua gelijk dan nog is Suriname uitgeschakeld. Sinds er kritische vragen werden gesteld over het niet selecteren van Jennifer Beharie, is het erg  stil geweest rond de selectie van Suriname, weinig of helemaal geen contact met de pers.Is het soms de stilte vooraf aan de storm die komen zal , wat er precies gebeurd in de selectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHet blijft stil rond NATIO vrouwen selectie