dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Het blijft onrustig in Barcelona

lees ook ...

EK2024/ Hongaarse voetbalbond geeft goed nieuws over Barnab...

De EK wedstrijd van zondag tussen Hongarije en Schotland werd vanwege een zeer heftige blessure  van Barnabas Varga tijdelijk stil gelegd na een flinke botsing tussen meerdere spelers waarbij ook Barn...

Het bestuur van de Spaanse ploeg Barcelona heeft  dinsdag voor vierde keer de economy lever geactiveerd zodat een bedrag van 100 miljoen Euro vrij komt om de nieuwe spelers voor zaterdag in de La Liga in te schrijven

Inmiddels hebben Gerard Pique en Sergio Buquets groen licht gegeven tegaan voor weer een pay-cut op hun salaris. Barcelona verwacht ook hetzelfde van Andre Ter Stegen en Frankie De Jong. De pay-cut is nodig om financiele ruimte vrij te krijgen voor het registeren van de nieuwe spelers.

Frenkie de Jong weigert nog steeds in tegaan op aanbiedingen van andere clubs en blijft erbij zijn contract uit te dienen bij Barcelona. Inmiddels is bekend dat het huidig bestuur het contract van De Jong en Ter Stegen wilt  vernietigen vanwege de criminele regels in hun huidig contract.

Samuel Umtiti heeft ingestemd met een vertrek bij Barcelona. Brathwaithe zegt niet te zullen vertrekken zolang  hij zijn financiele te goeden niet heeft ontvangen. NIco wordt uitgeleend  aan Valencia. Bij Barcelona  is het nu vechten tegen de klok om hun financiële zaken op orde te stellen en te zorgen voor rust in en rondom het team.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHet blijft onrustig in Barcelona