dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Het blijft onrustig in Barcelona

lees ook ...

Juan Martin Del Potro kondigt comeback op de tennisbaan aan...

De 34-jarige tennisser Juan Martin Del Potro heeft aangekondigd weer het tennis racket op te raken en wil meedoen met het US OPEN later dit jaar Ruim een jaar na zijn laatste wedstrijd heeft Del Po...

Het bestuur van de Spaanse ploeg Barcelona heeft  dinsdag voor vierde keer de economy lever geactiveerd zodat een bedrag van 100 miljoen Euro vrij komt om de nieuwe spelers voor zaterdag in de La Liga in te schrijven

Inmiddels hebben Gerard Pique en Sergio Buquets groen licht gegeven tegaan voor weer een pay-cut op hun salaris. Barcelona verwacht ook hetzelfde van Andre Ter Stegen en Frankie De Jong. De pay-cut is nodig om financiele ruimte vrij te krijgen voor het registeren van de nieuwe spelers.

Frenkie de Jong weigert nog steeds in tegaan op aanbiedingen van andere clubs en blijft erbij zijn contract uit te dienen bij Barcelona. Inmiddels is bekend dat het huidig bestuur het contract van De Jong en Ter Stegen wilt  vernietigen vanwege de criminele regels in hun huidig contract.

Samuel Umtiti heeft ingestemd met een vertrek bij Barcelona. Brathwaithe zegt niet te zullen vertrekken zolang  hij zijn financiele te goeden niet heeft ontvangen. NIco wordt uitgeleend  aan Valencia. Bij Barcelona  is het nu vechten tegen de klok om hun financiële zaken op orde te stellen en te zorgen voor rust in en rondom het team.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHet blijft onrustig in Barcelona