woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

” Het is belachelijk wat we hebben laten zien” zegt Bergwijn

lees ook ...

Wesley Sneijder ontkent banden met Turkse mafia

Oud-international van Nederland Wesley Sneijder blijft ontkennen enige band te hebben of te hebben gehad met de Turkse mafia wereld. Sneijder ontkent banden te hebben met de internationale misd...

Ajax aanvoerder Steven Bergwijn zocht naar woorden na de verloren wedstrijd tegen FC Twente om de nederlaag een beschrijving te geven.

” Neen dit kan niet langer zo doorgaan ” zegt een diep teleurgestelde Ajax aanvoerder Steven Bergwijn na de afgang tegen FC Twente zondagmiddag in de Eredivisie. Ajax verloor met 1-3 van FC Twente. Bergwijn geeft aan dat het Ajax aan scherpte in de wedstrijd ontbrak. We hebben tijdens de rust nog erover gesproken en beloofd dat wel te doen maar als je op  het veld bent dan zie je en merk je er niets van dat is wel zeer pijnlijk.

Bij Ajax lukte praktisch niets zondagmiddag, de verdediging lekte als een zeef. In aanvallend opzicht waren we bar slecht. Is waar we hebben nieuwe spelers erbij gehaald en we verschenen met 2 deutanten aan de aftrap en dat we nog op elkaar ingespeeld moeten worden, maar dat  is geen reden voor de nederlaag. Coach Maurice Steijn schrok zelfs van de gaten in verdediging van Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Het is belachelijk wat we hebben laten zien" zegt Bergwijn