donderdag 21 september 2023
27.2 C
Paramaribo
14.8 C
Amsterdam
0
(0)

” Het is belachelijk wat we hebben laten zien” zegt Bergwijn

lees ook ...

Real Madrid herstelt zich in de tweede helft tegen Sociedad

De koploper momenteel in de Spaanse competitie LA Liga wist zondagmiddag  in de tweede helft en 0-1 achterstand om te zetten in een 2-1 overwinning zondag tegen Real Sociedad. De ploeg van Real...

Ajax aanvoerder Steven Bergwijn zocht naar woorden na de verloren wedstrijd tegen FC Twente om de nederlaag een beschrijving te geven.

” Neen dit kan niet langer zo doorgaan ” zegt een diep teleurgestelde Ajax aanvoerder Steven Bergwijn na de afgang tegen FC Twente zondagmiddag in de Eredivisie. Ajax verloor met 1-3 van FC Twente. Bergwijn geeft aan dat het Ajax aan scherpte in de wedstrijd ontbrak. We hebben tijdens de rust nog erover gesproken en beloofd dat wel te doen maar als je op  het veld bent dan zie je en merk je er niets van dat is wel zeer pijnlijk.

Bij Ajax lukte praktisch niets zondagmiddag, de verdediging lekte als een zeef. In aanvallend opzicht waren we bar slecht. Is waar we hebben nieuwe spelers erbij gehaald en we verschenen met 2 deutanten aan de aftrap en dat we nog op elkaar ingespeeld moeten worden, maar dat  is geen reden voor de nederlaag. Coach Maurice Steijn schrok zelfs van de gaten in verdediging van Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Het is belachelijk wat we hebben laten zien" zegt Bergwijn