vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

Henk Ten Cate nieuwe assistent bondscoach Natio

lees ook ...

UFC Juryleden helpen Amir Albazi naar overwinning

In de UFC APEX Las Vegas  vond zondagochtend een belangrijk gevecht plaats in de Vlieggewicht divisie tussen Amir Albazi en Kara- France  waarbij de juryleden Al Bazi hielpen aan een overwinning. ...

Henk Cate is door de Tevreden group  aangetrokken  als de nieuwe assistent bondscoach van NATIO  Suriname.

De gesprekken die al maanden gaande waren hebben uiteindelijk als resultaat uit de bus gebracht, dat  Henk Ten Cate bereidt gevonden is de taak  als assistent bondscoach van NATIO  op zich te nemen en samen te werken met de bondscoach Aron Winter. Henk Ten Cate ziet  genoeg mogelijkheden voor NATIO Suriname om international door te breken,  vooral met het plan zoveel als mogelijk gebruik te maken van de diaspora spelers.

Henk Ten Cate is geen onbekende in de voetbalwereld.Zelfs  in de Arabische landen, waar Henk gewerkt heeft is men bekend met  zijn kwaliteiten als  trainer maar ook een man die niet grapt met zijn job.Henk heeft onder andere zijn sporen verdient bij Ajax, maar zeker ook nog als assistent van Frank Rijkaard  bij Barcelona,  waarbij hij bijgedragen heeft aan de verdere ontwikkeling van Lionel Messi.

Henk is en zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor NATIO Suriname. Henk Ten Cate heeft als geen ander het surinaams bloed in zich.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHenk Ten Cate nieuwe assistent bondscoach Natio