woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Henk Ten Cate nieuwe assistent bondscoach Natio

lees ook ...

Olympisch kampioene Jepchirchir loopt snelste tijd ooit in d...

Regerend Olympisch kampioene op de marathon Peres Jepchirchir heeft zondag in London een stevige waarschuwing uitgedeeld aan het adres van Sifan Hassan door de London Marathon in een supersnelle tijd ...

Henk Cate is door de Tevreden group  aangetrokken  als de nieuwe assistent bondscoach van NATIO  Suriname.

De gesprekken die al maanden gaande waren hebben uiteindelijk als resultaat uit de bus gebracht, dat  Henk Ten Cate bereidt gevonden is de taak  als assistent bondscoach van NATIO  op zich te nemen en samen te werken met de bondscoach Aron Winter. Henk Ten Cate ziet  genoeg mogelijkheden voor NATIO Suriname om international door te breken,  vooral met het plan zoveel als mogelijk gebruik te maken van de diaspora spelers.

Henk Ten Cate is geen onbekende in de voetbalwereld.Zelfs  in de Arabische landen, waar Henk gewerkt heeft is men bekend met  zijn kwaliteiten als  trainer maar ook een man die niet grapt met zijn job.Henk heeft onder andere zijn sporen verdient bij Ajax, maar zeker ook nog als assistent van Frank Rijkaard  bij Barcelona,  waarbij hij bijgedragen heeft aan de verdere ontwikkeling van Lionel Messi.

Henk is en zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor NATIO Suriname. Henk Ten Cate heeft als geen ander het surinaams bloed in zich.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHenk Ten Cate nieuwe assistent bondscoach Natio