zondag 3 december 2023
29.4 C
Paramaribo
0.4 C
Amsterdam
5
(1)

Henk Ten Cate mogelijk de oplossing voor Ajax

lees ook ...

Eredivisie PSV deelt dreun uit aan Feyenoord in de Kuip

PSV de lampenclub heeft zondag een flinke dreun uitgedeeld aan Feyenoord in de Kuip door de wedstrijd met 2-1 te winnen. Het kalenderjaar 2023 is nog niet afgelopen voor de Nederlandse club PSV maa...

Henk Ten Cate de huidige assistent bondscoach van NATIO Suriname zou mogelijk Ajax uit de benauwde situatie kunnen halen.

Het seizoen is heel slecht begonnen bij Ajax. De ploeg staat momenteel op de 14de plaats met 5 punten uit 5 wedstrijden en werd het afgelopen weekend met 0-4 afgedroogd door Feyenoord. Eerder werd Oud bondscoach Louis van Gaal benadert om Ajax uit de sloop te halen, maar hij heeft hiervoor bedankt vanwege zijn gezondheid, Van Gaal moet binnenkort weer op de operatie tafel. En toen viel plotseling de naam van Henk Ten Cate.  Die schijnt niet onwillend daarover te staan om Ajax te helpen om uit de dip te komen maar dan moet het op bestuurlijk vlak ook spoedig veel verandert worden. De voorzitter van de RVC heeft bedankt, ook andere leden in de Raad hebben hun functie neergelegd. Dus qua organisatie moeten zaken bij Ajax in orde gemaakt worden. Ook de naam van Aron Winter is genoemd als nieuwe RVC lid.

Volgens velen is Henk Ten Cate de juiste persoon en als coach om Ajax uit de dip te halen, gezien ook zijn ervaring en hij kent ook de visie, de structuur bij Ajax. Ajax is overigens geen onbekend terrein voor  Ten Cate. Indien Ten Cate de uitdaging aanneemt, wat velen wel verwachten dan zal hij moeten afhakken bij NATIO Suriname.Als Ajax Henk Ten Cate al heeft benaderd is niet bekend, aangezien de huidige coach de handdoek niet in de ring wilt gooien en blijft hopen op betere tijden en een ommekeer bij Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHenk Ten Cate mogelijk de oplossing voor Ajax