donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Henk Fraser terug op de trainingsvelden

lees ook ...

Alejandro Balde tekent officieel vijf jaar contract bij Barc...

De 19-jarige Spaanse international en speler van Barcelona heeft donderdagmiddag officieel zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract bij Barcelona. De linksback die een goed seizoen ...

Woensdagochtend had de 56-jarige  met een Surinaams roots Henk Fraser zijn eerste training  als de nieuwe coach van RKC Waalwijk.

” Het voelde als van ouds” was Fraser  zijn eerste reactie na de training. ” Je  ziet de gretigheid in de ploeg , je ziet wat mijn voorgangers hier hebben  neer gezet en maakt het voor mij interessant om hier te werken” zei Fraser na zijn 1ste training  bij RKC Waalwijk. De plaats op de ranglijst van de afgelopen seizoenen  zorgt voor een nieuwe uitgangspunt bij de club.

WAALWIJK , Netherlands, 28-06-2023, football, VV Baardwijk sportcomplex, Dutch eredivisie, season 2023 / 2024, first training RKC, RKC trainer Henk Fraser, RKC player Michiel Kramer

Henk Fraser zat na het incident bij FC Utrecht zonder club.” Ik heb geaccepteerd  dat de situatie is zoals die  is ” blikt Fraser terug op zijn vertrek  uit Domstad. Een wijs persoon zei ooit tegen mij  ” Je bent geen slecht mens, je bent slechts een mens” . Ik zou het bekrompen vinden als een incident er meteen voor zorgt dat mensen een totaal  ander beeld van me hebben ” blikt Henk Fraser  vooruit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHenk Fraser terug op de trainingsvelden