zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Henk Fraser per direct trainer bij FC.Utrecht af

lees ook ...

Neymar Jr hervat trainingen in Saudi- Arabie

6De 32-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die herstellende is van zijn ACL blessure heeft de afgelopen dagen de trainingen bij zijn club hervat. De speler van Al- Hilal is oktober het ...

De 56-jarige Henk Fraser heeft woensdagmiddag zijn functie als trainer van FC Utrecht opgezegd na het incident van afgelopen zaterdag.

Afgelopen zaterdag liep het compleet uit de hand op de training toen Fraser en Younes met elkaar in de clinc kwamen en waarbij Fraser zich helemaal liet ontgaan door Younes aan zijn keel te grijpen. Het boterde al een tijdje niet tussen die twee en er werd de afgelopen tijd  veel kritiek geleverd op de trainingsmethoden, wedstrijdplan en de communicatie vaardigheden van Fraser, zo zou hij de grip op de spelers hebben verloren en ook het vertrouwen in hem als coach nam af en dat was ook te zien in de laatste wedstrijden van FC Utrecht.

“Dit is mij nog nooit overkomen, niet als speler nog als trainer” reageert Fraser op het incident van afgelopen zaterdag. Het is het gedrag van een trainer onwaardig, ik heb daarom het besluit genomen om mijn functie als trainer neer te leggen bij de club met wie ik veel vreugde en mooie momenten hebt gekend waren de emotionele woorden van Henk Fraser, die zes maanden geleden  nog werd aangesteld als trainer van FC Utrecht.Ik heb de club met mijn wangedrag beschadigd biegt Fraser nog op.

De vraag die zeker nog beantwoordt moet worden is, hoe groot zal de schade zijn op de trainersloopbaan van Fraser,  betekent  dit het einde van zijn carriere als voetbaltrainer, omdat dit zeker in zijn nadeel zal vallen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging als trainer.Aangenomen wordt dat Henk Fraser de komende tijden niet te zien zal zijn op de trainersbank.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHenk Fraser per direct trainer bij FC.Utrecht af