dinsdag 16 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
3
(1)

Henk Fraser kiest voor nieuwe uitdaging

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De 55 jarige Henk Fraser met Surinaams roots kiest voor FC Utrecht en  laat WK2022 schieten

Henk Fraser geeft met het besluit om de nieuwe coach te worden van FC Utrecht zijn functie als assistent bondscoach van het Nederlandselftal op en daarmee ook WK2022   in Qatar.Bondscoach Louis van Gaal vindt heel erg jammer dat Fraser zijn taak binnen het Nederlands opgeeft, ik heb er alle begrip voor, maar toch een aderlating voor de Technische staf.

Fraser had als droom ooit trainer te willen worden bij FC Utrecht, trouwens in zijn actieve carriere als voetballer heeft hij ook gespeeld voor FC Utrecht en die band is nog altijd blijven bestaan.  Nu het moment is aangebroken en de deur voor mij wagenwijd openstaat bij FC Utrecht ga ik geen Neen zeggen  en trouwens die twee gaan niet samen  , bij het Nederlands elftal en bij FC Utrecht.Bij FC Utrecht heeft men hoge verwachtingen van Henk Fraser en is men ervan overtuigd dat hij een goede job zal doen bij FC Utrecht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHenk Fraser kiest voor nieuwe uitdaging