donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Hattrick Antoine Griezmann schiet Atletico naar plek 2 in La Liga

lees ook ...

Barcelona zet achterstand om in overwinning in de Championsl...

De huidige kampioen in de Spaanse competitie Barcelona heeft zich dinsdag ten koste van FC Porto geplaatst voor de knock-out fase van de Championsleague door met de wedstrijd met 2-1 te winnen. Coa...

De Franse International Antoine Griezmann was met zijn hattick de belangrijkste speler bij de 3-0 overwinning van Atletico Madrid  op Celta de Vigo zaterdagmiddag in de LA Liga.

Op bezoek bij Celta de Viga was Atletico Madrid die opnieuw speelde zonder de geblesseerde Nederlandse international Memphis Depay  met 3-0 te sterk voor Celta de Vigo. Het was de middag van aanvaller Antoine Griezmann, die 3 keer het net wist te vinden voor Atletico Madrid. Ivan Vilar, die in het doel schoot stond van Celta de Vigo maakte de wedstrijd heel vroeg makkelijk voor Atletico Madrid doordat hij vanwege de rode kaart zijn  team op tien man bracht.

Atletico Madrid maakte flink gebruik van de meerderheid die ze kregen na de rode kaart van Ivan Vilar. Antoine Griezmann speelde ook daar goed in en de verdediging van Celta de Vigo had hun handen vol met de Franse international. Terecht werd hij met zijn hattrick gekroond tot Man of the Match. Door de overwinning staat Atletico voorlopig op de 2de plek. Zondag speelt de huidige kampioen Barcelona tegen Atletico Bilbao.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHattrick Antoine Griezmann schiet Atletico naar plek 2 in La Liga