donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
5
(1)

Hartritmestoornis zorgt voor einde carriere Aguero

lees ook ...

Virgil Misidjan mogelijk naar de competitie in Israel

De 29-jarige linksbuiten van Fc Twente  Virgil Misidjan kiest waarschijnlijk voor een avontuur in Israel  en wel bij de club van NATIO international  Tjaronn Chery Maccabi Haifa. Virgil Misidjan  bes...

 

De 33 jarige Sergio Aguero maakte tijdens een speciaal  belegde persconferentie woensdag  bekend te stoppen met voetballen.

Op 31 oktober tijdens de La Liga ontmoeting tussen Barcelona en Alaves zakte Aguero op een gegeven moment in elkaar en liggend op het veld omringd door  medespelers  hield hij zijn borst vast en kwam adem tekort , hij  werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en na een gedegen onderzoek kwam naar buiten dat hij een hartritmestoornis heeft gehad tijdens de wedstrijd.

De volgende dag berichtte Barcelona dat Aguero voor drie maanden was uitgeschakeld. Na twee maanden intensieve onderzoekingen kwam vast te staan dat Aguero niet meer actief zou kunnen voetballen.  Tien dagen geleden nam ik een heel moeilijk besluit om voorgoed te stoppen met voetballen, dit op advies van mijn doktoren. Voetbal is altijd mijn passie geweest.

Aguero speelde onder andere voor Atletico Madrid,  Manchester City en slechts twee wedstrijden voor Barcelona. In de El Classico tussen Barcelona en Real Madrid scoorde hij het tegendoelpunt van Barcelona. Zijn enige en laatste doelpunt voor Barcelona. Aguero werd tijdens de persconferentie verrast met de aanwezigheid van Pep Guardiola, coach van Manchester City. Met tranen in zijn ogen nam hij afscheid van koning voetbal.Aguero heeft ook het shirt van de Nationale voetbalselectie mogen verdedigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHartritmestoornis zorgt voor einde carriere Aguero