vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Harry Kane verlaat Hotel van 10.000 Engelse pound per dag

lees ook ...

Neymar Jr hervat trainingen in Saudi- Arabie

6De 32-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die herstellende is van zijn ACL blessure heeft de afgelopen dagen de trainingen bij zijn club hervat. De speler van Al- Hilal is oktober het ...

De Engelse international Harry Kane en uitkomend voor de Duitse club Bayern Munchen heeft eindelijk een gezinswoning gevonden in Duitsland en verliet zondagochtend het luxe hotel waar hij sinds zijn komst in Duitsland verbleef.

Harry Kane betaalde per dag 10.000 Engelse pound in het Vier Jahreszeiten Kempinski hotel sinds zijn komst in Augustus. Kane verdient per week 415,000 Engelse pound per week. Kane zijn vrouw die in verwachting was, is niet meegereisd naar Duitsland,  binnenkort zal zijn vrouw zich wel komen vestigen in Duitsland, nu ze al bevallen is. Kane nam zondagochtend afscheid van het personeel van het hotel en bedankte ze voor hun gastvrijheid.

Kane scoorde al 21 doelpunten in de Duitse competitie en wel in 15 wedstrijden. Bayern Munchen  trainer Thomas Tuchel verwacht nog meer doelpunten zodra zijn gezin er is en ze samenwonen. Harry Kane voelt zich volledig thuis in Duitsland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHarry Kane verlaat Hotel van 10.000 Engelse pound per dag