maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach van Bayern

lees ook ...

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen.

De ploeg van Bayern Munchen verloor de afgelopen weken 3 wedstrijden op een rij. 2 keer werd er verloren in de Duitse competitie en de 1ste wedstrijd in de achtste finale van de Championsleague. Ondanks het halen van Harry Kane is de ploeg van coach Thomas Tuchel niet in staat goed te presteren. Bayern Munchen staat op de 3de plaats momenteel van de Duitse competitie.

Het bestuur van Bayern Munchen heeft het afgelopen weekend vergaderd over de huidige situatie van de club. Thomas Tuchel zal mogelijkerwijs vervangen worden. Hansi Flick en Zidane zijn de kanshebbers om Tuchel te vervangen. Hansi Flick ziet een terugkeer bij de ploeg waarmee hij goede resultaten heeft neergezet niet zitten. ” Ik heb belangstelling voor een club waar de zaken beter georganieerd zijn en het me uitdaagd.Flick staat volop in de belangstelling om aan het eind van het seizoen het trainersschap over te nemen bij Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach van Bayern