dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
4
(1)

Hakim Ziyech vindt eindelijk een club

lees ook ...

UFC Vegas 94/Virna Jandiroba vecht zich terug in de top

Tijdens het main event zaterdagavond in LAS Vegas maakte voormalig titeluitdaagster Amanda Lemos haar opwachting in het strogewicht tegen landgenote Virna Jandiroba maar verloor helaas deze zeer spann...

Hakim Ziyech heeft eindelijk een club gevonden nadat hij te horen kreeg niet meer welkom te zijn bij de Engelse club Chelsea en zet nu zijn carriere voort in Turkije.

De Turkse club Galatasaray heeft zaterdagavond bekend gemaakt dat Hakim Ziyech  dit seizoen op huurbasis zal spelen bij de club. De oud- Ajacied heeft in principe nog tot medio 2025 een contract bij Chelsea. De vleugelspeler speelde 107 wedstrijden voor de Londense club, waarin hij 14 keer scoorde en 13 asissts gaf. Galatasaray huurt de aanvaller gratis, bovendien zit er een gratis optie tot koop in het contract. In 2020 kwam hij over van Ajax. Helaas werd hij nooit een basisspeler bij Chelsea, hij mocht niet mee naar het trainingskamp en kreeg ook geen rugnummer van Chlesea. De 30-jarige Marokkaans international kwam door de medische keuring in Turkije. Zaterdagmiddag werd hij op spectaculaire wijze gepresenteerd in Turkije.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHakim Ziyech vindt eindelijk een club