donderdag 18 april 2024
25 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
2.5
(2)

Haas uitschieter bij U-20 NATIO

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

De 18-jarige Jade  von Haas die uitkomt voor de jeugd van ADO Den Haag en geselecteerd is voor  de U-20 selectie van NATIO steekt uit boven de rest

Haas die ervoor gekozen heeft voor de U-20 selectie van Suriname  uit te komen,die van 23 juni tot 3 juli 2022 meedoet aan de Concacaf jeugdkampioenen in Honduras,heeft nu al laten zien als middenvelder over kwaliteiten te beschikken,is erg creatief en behendig met de bal,heeft in de oefenwedstrijden van de U-20 selectie tegen 1ste divisie clubs laten zien wat voor toegevoegde waarde hij is voor de selectie.

Haas zou best wel door Menzo opgeroepen kunnen worden om met de grote NATIO mee te trainen.Menzo heeft na de verloren wedstrijd tegen Mexico ,aangegeven dat er verjonging moet plaatsvinden bij Bigi NATIO zodat spelers als Donk,Leerdam en anderen  vervangen kunnen worden.

Helaas moet er nog veel gebeuren op bestuurlijk  vlak gebeuren,want er zijn genoeg jonge spelers die voor suriname willen uitkomen,maar twijfelen omdat het verachrikkel rommelt bij de svb,denk maar aan laatst waarbij NATIO tot twee keren toe gestrand is in Mexico en nog willen bestuursleden zich wederom kandidaat stellen voor de komende verkiezing.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportHaas uitschieter bij U-20 NATIO