zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Guadeloupe laat zich niet verrassen in de Gold Cup

lees ook ...

Restant Klassieker Ajax vs Feyenoord wordt woensdag gespeeld...

De KNVB heeft besloten dat de restant minuten van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Ere-divisie die zondag werd afgebroken vanwege de misdragingen van supporters wordt woensdag afgewerkt. ...

De selectie van Guadeloupe  boekte zaterdagavond in de Concacaf Gold Cup  een belangrijke overwinning  in Groep D want Cuba werd met 4-1 aan een kant gezet.

Guadeloupe speelde een heel sterke wedstrijd tegen Cuba waarbij in de 1ste helft de stand reeds 3-0 was voor  Guadeloupe. Ook in de 2de helft bleef Guadeloupe het spel dicteren,  de geboren  Fransman Anthony  Baron tikte de stand naar 4-0 voor  Guadeloupe. In de 62ste kon Cuba even juichen want zij scoorden hun 1ste doelpunt in het tournooi.Cuba speelde  de laatste minuten van de wedstrijd met 10 man verder na de rode kaart van Aldair Ruiz. Cuba is door de nederlaag uitgeschakeld.

Guadeloupe heeft in hun laatste wedstrijd aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen  voor de kwartfinale. In de andere wedstrijd speelde  Canada wederom gelijk en wel 0-0  gelijk tegen Guatemala. Eerder  speelde  Canada  2-2 tegen Guadeloupe. Canada moet hun laatste wedstrijd tegen Cuba winnen willen zij zich nog plaatsen  voor de kwartfinale.  Zondag hebben  we nog USA  vs Trinidad   Jamaica vs St Kitts en Mexico vs Qatar.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGuadeloupe laat zich niet verrassen in de Gold Cup