vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Gouden toekomst bezorgt Barcelona overwinning

lees ook ...

Leeds United eigenaar waarschuwt Barcelona

Andrea Radrizzani eigenaar van de Engelse club Leeds United heeft een waarschuwend geluid laten uitgaan richting Barcelona  dat ze het transfer  bedrag van Raphinha uiterlijk 2 september overmaken ...

Xavi Hernandes, coach van Barcelona maakte in de wedstrijd tegen Elche gebruik van enkele jeugdspelers.

De 22-jarige Jutgla, die vanwege de blessure van Memphis Depay  in de spits speelde, opende in de 16 de minuut de score voor  Barcelona en drie minuten werd het 2-0 op naam van de jeugdige Gavi. Met een stand van 2-0 in het voordeel van Barcelona werd er gerust.Na de rust waren de rollen plotseling omgekeerd, Elche werd wakker en scoorde binnen twee minuten, twee doelpunten. Het eerste Elche doelpunt tegen Barcelona sinds 1978.

Twee blunders van de achterhoede van Barcelona  zorgden ervoor dat Elche terugkwam in de wedstrijd. Frenkie de Jong, die een zeer onopvallende wedstrijd speelde werd gewisseld door trainer Xavi en Frenkie was het duidelijk niet eens met de wissel en op weg naar de reserve bank werd hij ook nog uitgejouwd door de supporters van Barcelona op de tribune.

De Spaanse pers heeft de afgelopen dagen flink uitgehaald tegen Frenkie de Jong als zou  hij niet genoeg zijn voor een ploeg als Brcelona en sporen het bestuur van Barcelona aan op een vertrek van Frenkie de Jong samen met Luuk de Jong en Memphis Depay. Zou dit het einde tijdperk van de Nederlanders bij Barcelona kunnen zijn.

Trainer Xavi probeerde Frenkie nog te verdedigen op de persconferentie van afgelopen vrijdag met de woorden hij is jong en moet nog veel leren. Met nog vijf minuten te gaan was het  toch wel Nico die de Barcelona supporters liet glimlachen  met een prachtig doelpunt en zo de eindstand bepaalde op Barcelona 3 en Elche 2.

Volgens coach Xavi  is door het opstellen van veel jeugdige spelers dit geen boodschap naar de veteranen in het team, Pique was de grote afwezige bij Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGouden toekomst bezorgt Barcelona overwinning