8.1 C
0
(0)

Goede generale voor Real Madrid tegen Real Sociedad

De Philadelphia 76ers heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de NBA Play-offs door de 105-104 overwinning op Miami Heat. Een nagelbijter wedstrijd heeft de 76ers zich alsnog weten te plaat...

Koploper Real Madrid verslaat Real Sociedad in ” repetitie voor duel met PSG en wint met 4-1

Real Sociedad scoorde reeds na tien minuten spelen  in de ontmoeting tegen Real Madrid in de La Liga competitiewedstrijd van zaterdagmiddag.  Maar voor rust keek Real Sociedad tegen een 1-2 achterstand door doelpunten van  Camavinga en Luka Modric.

In de 2de helft  nam  Real Madrid de wedstrijd volledig over, maar het duurde toch nog een tijdje voordat het 3de en 4de een feit waren. Benzeman en Asensio scoorden nog voor Real Madrid en bepaalden de eindstand op Real Madrid 4 –  Real Sociedad 1 en blijft Real Madrid daardoor de koploper met 63 punten.

Coach Carlo Ancelotti stuurde zijn sterkste elf op het veld,  velen dachten dat hij een paar spelers  rust zou gunnen , omdat Real Madrid de komende week  , de return wedstrijd speelt tegen PSG in de Championsleague. Real verloor de uitwedstrijd met  0-1 en moet winnen willen ze nog in de race blijven van de Championsleague.