donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Goede generale voor Real Madrid tegen Real Sociedad

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...

Koploper Real Madrid verslaat Real Sociedad in ” repetitie voor duel met PSG en wint met 4-1

Real Sociedad scoorde reeds na tien minuten spelen  in de ontmoeting tegen Real Madrid in de La Liga competitiewedstrijd van zaterdagmiddag.  Maar voor rust keek Real Sociedad tegen een 1-2 achterstand door doelpunten van  Camavinga en Luka Modric.

In de 2de helft  nam  Real Madrid de wedstrijd volledig over, maar het duurde toch nog een tijdje voordat het 3de en 4de een feit waren. Benzeman en Asensio scoorden nog voor Real Madrid en bepaalden de eindstand op Real Madrid 4 –  Real Sociedad 1 en blijft Real Madrid daardoor de koploper met 63 punten.

Coach Carlo Ancelotti stuurde zijn sterkste elf op het veld,  velen dachten dat hij een paar spelers  rust zou gunnen , omdat Real Madrid de komende week  , de return wedstrijd speelt tegen PSG in de Championsleague. Real verloor de uitwedstrijd met  0-1 en moet winnen willen ze nog in de race blijven van de Championsleague.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGoede generale voor Real Madrid tegen Real Sociedad