maandag 15 augustus 2022
27.1 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
5
(1)

Goed nieuws voor Memphis Depay

lees ook ...

Real Madrid gaat voor 5de UEFA Supercup

De Spaanse kampioen en titelhouder van de Championsleague Real Madrid is erop gebrand de 5de UEFA Super Cup op haar naam te schrijven en speelt woensdag tegen Eintracht Frankfurt Real Madrid kan ...

De 28-jarige aanvaller van Barcelona en het Nederlandselftal Memphis Depay kreeg vrijdag goed nieuws te horen en wel dat zijn contract tot 2025 verlengd zal worden

Memphis Depay werd door de oud coach van Barcelona Ronald Koeman weggehaald bij Olympic Lyon.Memphis moest na het vertrek van Messie en de vele blessures bij de club zorgen voor de doelpunten.Memphis scoorde het afgelopen seizoen dertien doelpunten voor  de club.

Ook toen Xavi werd aangetrokken als coach van Barcelona bleef Depay het redelijk goed doen.Memphis komt wel voor in de plannen van Xavi en mag dus ook het komend seizoen blijven bij de club.

De Engelse club Arsenal wilde graag Depay aan hun selectie toevoegen maar Depay wees het aanbod af.Ik ben bereidt de concurrentie aan tegaan met welke nieuwe aanvaller dan ook Barcelona zal aantrekken voor het komend seizoen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGoed nieuws voor Memphis Depay