9 C
0
(0)

Goed gevoel bij Oranjevrouwen terug

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship. Het sterrenteam van Inter Mi...

De Oranje vrouwen  wonnen dinsdagmiddag met 4-1 van Polen in een vriendschappelijke wedstrijd als voorbereiding  van het Wk voor vrouwen in Australie/ New Zealand

De Oranje vrouwen verloren het afgelopen weekend met 0-1  van Duitsland en wilden tegen Polen de zask weer recht trekken.Na een halfuur spelen Polen keken de Oranje vrouwen  tegen een 0-1 achterstand,maar gelukkig kwam de gelijkmaker nog kort voor rust .In de 2de helft ging het veel  beter bij de Oranje vrouwen en ze wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 4-1, door doelpunten van Lineth Beerensteyn,Lieke  Martens en Jill Roord .Het project ter voorbereiding op het Wk voor vrouwen loopt totnutoe aardig bij de Oranje vrouwen.