woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

GLORY past uitslag Badr vs Wrzosek aan

lees ook ...

Chelsea doet bod van 80 miljoen Euro op Frenkie de Jong

De Engelse club Chelsea heeft woensdagochtend een bod van 80 miljoen euro gedeponeerd bij Barcelona over het eventueel overnemen van Frenkie de Jong Barcelona ontving een paar weken geleden ook een...

De wedstrijd wordt als een No Contest uitroepen 

Badri Hari en Arek Wrzosek konden vorige maand hun rematch tijdens Glory 80 niet uitvechten, de wedstrijd wordt als een No Contest uitgeroepen. Echter zien experts de wedstrijd als een gelijkspel.De uitslag die afgelopen dinsdag werd aangekondig via de website van de organisatie roept vraagtekens op. Velen vragen zich af wat is er zo gebeurd om de uitslag om te zetten  in een draw.  Aan het eind van de 2de ronde werd het gevecht door onbekende redenen stopgezet.

Volgens de regels van Glory zou indien de Referee het gevecht stop, het dan pas een draw kan zijn.De regels van Glory geven verder aan dat indien een wedstrijd voortijdig moet worden afgebroken wegens onregelmatigheden in de zaal, een defect in de ring, verlichtingsstoringen,  als de bel al heeft geklonken na het beeindigen van de 2de ronde van een wedstrijd van 3 ronden zullen de scorekaarten van de jury worden beoordeeld als een technische beslissing.  Helaas heeft Glory geen van deze regels in acht genomen. Wat verbazing bij de gevechtexperts wekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGLORY past uitslag Badr vs Wrzosek aan