maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

GLORY past uitslag Badr vs Wrzosek aan

lees ook ...

100ste wedstrijd voor Pedri in Barcelona shirt

De 20-jarige aanvallende middenvelder en Spaans international  Pedri speelde zaterdagmiddag zijn 100ste wedstrijd voor FC Barcelona. Pedri kwam in de La Liga wedstrijd tussen Barcelona en Girona inval...

De wedstrijd wordt als een No Contest uitroepen 

Badri Hari en Arek Wrzosek konden vorige maand hun rematch tijdens Glory 80 niet uitvechten, de wedstrijd wordt als een No Contest uitgeroepen. Echter zien experts de wedstrijd als een gelijkspel.De uitslag die afgelopen dinsdag werd aangekondig via de website van de organisatie roept vraagtekens op. Velen vragen zich af wat is er zo gebeurd om de uitslag om te zetten  in een draw.  Aan het eind van de 2de ronde werd het gevecht door onbekende redenen stopgezet.

Volgens de regels van Glory zou indien de Referee het gevecht stop, het dan pas een draw kan zijn.De regels van Glory geven verder aan dat indien een wedstrijd voortijdig moet worden afgebroken wegens onregelmatigheden in de zaal, een defect in de ring, verlichtingsstoringen,  als de bel al heeft geklonken na het beeindigen van de 2de ronde van een wedstrijd van 3 ronden zullen de scorekaarten van de jury worden beoordeeld als een technische beslissing.  Helaas heeft Glory geen van deze regels in acht genomen. Wat verbazing bij de gevechtexperts wekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGLORY past uitslag Badr vs Wrzosek aan