maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

” Geweldige kans voor deze nieuwe uitdaging”

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie voor de zesde keer in de final...

In de halve finale van de Copa America dinsdagavond in New Jersey won Argentinie met Lionel Messi in de basis met 2-0 van een goed spelend Canada. Het Argentijnselftal heeft zich dinsdagavond v...

De Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano is vrijdag als een held onthaald bij zijn nieuwe club San Diego FC.

Lozano verlaat de Nederlandse club PSV per 1 janauri 2025 voor de nieuw opgerichte club, die vanaf 2025 zal uitkomen in de MLS. ” Ik wil titels winnen door voor San Diego uit te komen en mijn stempel drukken op deze competitie” waren de woorden van Lozano tijdens zijn presentatie.

San Diego bereidt zich voor op het 1ste seizoen uit de clubgeschiedenis. Lozano is verheugd op de primeur van zijn nieuwe club.” Voor mij is het een geweldige kans. Ik ga mijn best doen om deze club te helpen groeien en een belangrijke club te worden in de MLS en waarom ook niet, in de wereld.

Tijdens zijn 1ste presconferentie bij San Diego werd Lozano emotioneel toen het over zijn voormalige coach Enrique Meza ging, die ebij was op zijn presentatie. ” Hij is als een vader voor mij in het voetbal. Hij heeft me altijd gevolgd en ik probeer vaak met hem te spreken.Lozano debuteerde op 18- jarige leeftijd voor Pachuca in het profvoetbal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Geweldige kans voor deze nieuwe uitdaging"