zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Gevoelige nederlaag NATIO

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...

De nationale voetbalselectie van Suriname verloor dinsdagavond met 3-1 van Jamaica

Na de 1ste wedstrijd gelijk te hebben gespeeld tegen Jamaica werd het dinsdagavond een ander verhaal in Jamaica.NATIO startte heel goed in deze wedstrijd,maar toch was het Jamaica die de 16de minuut een 1-0 voorsprong nam  middels een prachtig doelpunt van Ravel Morrison,5 minuten later gaf Yanic Wildschut  suriname weer wat hoop en het werd toen 1-1.Maar kort voor rust zou Junior Flemmings de stand op 2 -1 brengen voor Jamaica,dat was tevens ook de ruststand.

In de 2de helft zagen we een agressief aanvallend Jamaica op zoek gaan naar het 3de doelpunt,terwijl suriname probeerde terug te komen in de wedstrijd, er ontstonden toen wat kansen voor suriname en toch was het Jamal Lowe die de 3-1 intikte voor Jamaica na een misverstand in de verdediging van Suriname.Jamaica wint met 3-1 van Suriname.

Jamaica staat nu op de 1ste plaats met 2 gespeeld 4 punten , suriname 2 gespeeld 1 punt.Mexico komt zaterdag pas in actie en wel tegen Suriname.Een nederlaag van suriname tegen mexico verkleind dan de kans dat we de 2de ronde halen.Geen makkelijke opgave voor bondscoach Menzo en zijn spelers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGevoelige nederlaag NATIO