woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Geslaagde sportdag Middelbare scholen Nickerie

lees ook ...

NATIO Suriname speelt oefen interlandwedstrijden in Nederlan...

De Nationale  senioren voetbalselectie van Suriname speelt in de maand maart twee oefen interland wedstrijden in Nederland. NATIO Suriname zit vanaf bondscoach Aron Winter zijn contract niet werd v...

Het onderdirectoraat Recreatie en Sport van het ministerie van Regionale ontwikkeling en Sport (ROS), heeft in samenwerking met de Nickerie Voetbal Bond, een sportdag georganiseerd in het district Nickerie op vrijdag 24 maart jongstleden.

Deze sportactiviteit werd gehouden in het stadion van de Nickerie Voetbal Bond en was speciaal voor de middelbare scholen in het district. De deelnemende scholen waren het VWO, IMEAO, HAVO en het NATIN. het doel van het sportdag was om het saamhorig-heidsgevoel en de studie resultaten van de studenten te vergroten.

Op de eerste plaats eindigde het NATIN en op de tweede plaats het IMEAO. Deze scholen kwamen elk in aanmerking voor een trofee. Het HAVO en het VWO kregen elk een troostprijs. De dag was geslaagd en er is gevraagd om het nog twee keren in het jaar te organiseren. De heer Bryan Kenton, hoofd Sportzaken Nickerie, was zeer tevreden over de sportdag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeslaagde sportdag Middelbare scholen Nickerie