woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Gerardo ” Tata” Martino nieuwe coach Intermiami

lees ook ...

Shane Kluivert ziet droom in vervulling gaan

De 16-jarige Shane Kluivert, de zoon van oud- international Patrick Kluiver heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de Spaanse club en kampioen FC Barcelona. Shane Kluivert tekent ...

Het is  de  clubeigenaar  van Intermiami  David Beckham  gelukt om  de Argentijnse coach  Gerardo ” Tata” Martino  te strikken als coach van  de ploeg.

David Beckham  gebruikte het aanstellen van Gerardo Martino  als lokas om Lionel Messi  over te halen om voor Intermiami  te komen spelen. Lionel Messi  en Gerardo  hebben een heel goede band met elkaar. Gerardo  was trainer van Barcelona  in het seizoen  2013-2014. Daarna was hij ook coach van de Nationale selectie van Argentinie. Met de komst ook van Sergio Busquets bij  Intermiami  zal Gerardo  twee onbekenden van Barcelona  tegen komen.Het ligt ook in de bedoeling om  Jordi Alba  erbij te halen.

Gerardo ” Tata ” Martino tekent een 2 jarig contract bij Intermiami.  Zijn hoofd opdracht is om Intermiami  weer aan top te brengen, de ploeg staat momenteel  op de laatste plaats  in hun divisie en zullen  waarschijnlijk de play- offs dit jaar missen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGerardo " Tata" Martino nieuwe coach Intermiami