vrijdag 19 april 2024
27 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Gerard Pique mag opzoek gaan naar nieuwe club

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

De 35-jarige centrale verdediger van Barcelona Gerard Pique kreeg vrijdagmiddag van coach Xavi te horen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club

Met het aantrekken van Kounde van Seville zal PIque minder speeltijd krijgen van coach Xavi Hernandex.In een persoonlijk onderhoud heeft  de coach duidelijk aangegeven dat vanwege de vele blessures van het gelopen seizoen de kans klein is dat Pique vaker in de basis zal staan  en ook vanwege  de breuk tussen hem en Shakira een paar maanden geleden.

Pique had tijdens een confrontatie met La Porta aangegeven voor geen enkele speler op de bank te zullen zitten.Integendeel zullen de nieuwe aanwinsten plaats nemen op de bank.Pique is al  14 jaar verbonden aan Barcelona daarvoor kwam hij uit voor Manchester United.

Pique heeft nog reactie gegeven op de mededeling van coach Xavi Hernandez.Het is te verwachten dat hij tegengas zal geven. Pique is herstellende van een blessure vandaar dat hij weinig speelminuten heeft gehad in de pre-season wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGerard Pique mag opzoek gaan naar nieuwe club