woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Georgino Wijnaldum zet mogelijk carriere voort in Saudi -Arabie

lees ook ...

Stefanie Van der Gragt neemt op dinsdag officieel afscheid v...

Stefanie van der Gragt, Sari van Veenendaal en Kika van Es nemen dinsdagmddag afscheid van het vrouwenvoetbal tijdens de Nation League wedstrijd tussen Engeland en Nederland. In een uitverkocht...

Georgino Wijnaldum die door zijn huidige club PSG op een dwaalspoor is gezet kan mogelijk zijn voetbalcarriere voortzetten in Saudi Arabie nadat de club AL-Ettifaq serieuze interesse toont in het willen aantrekken van Wijnaldum.

Wijnaldum, die niet voorkomt in de plannen van coach Luis Enrique en zelfs het advies kreeg van de coach om naar een andere club uit te kijken vroeg eerder aan de leiding van PSG om zijn contract te vernietigen maar de club weigert dat te doen. Nu de sluiting dag van de transferperiode nadert schijnt er toch wat licht in de tunnel voor Wijnaldum. De steenrijke club Al- Ettifaq denkt er serieus overna om Wijnaldum een contract aan te bieden.De club heeft goede zaken gedaan met Henderson, oud speler van Liverpool. Henderson en Wijnaldum hebben beiden gespeeld voor Liverpool. Met het aantrekken van Wijnaldum zal dat een hele hulp zijn voor Henderson zegt de club.

Ettifaq wil Wijnaldum transfervrij weg halen bij PSG.  De Franse club ziet daar geen heil in, maar wil ondanks dat Wijnaldum geen speelminuten meer zal maken bij PSG als nog wat geld verdienen aan een eventuele transfer van Wijnaldum naar de club uit Saudi Arabie. Nu blijkt dat ook de Nederlandse club PSV interesse heeft in het aantrekken van Wijnaldum. PSG wil ongeveer 6 miljoen euro voor Wijnaldum.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeorgino Wijnaldum zet mogelijk carriere voort in Saudi -Arabie