donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
0
(0)

Georgino Wijnaldum zet handtekening bij AL Ettifag

lees ook ...

Euro2024/ Opnieuw tegenvaller voor Ronald Koeman

Nadat maandag bekend werd gemaakt dat Frenkie de Jong het EK in Duitsland aan zich voorbij moet laten gaan kreeg bondscoach Ronald Koeman dinsdag nog een tegenvaller daar ook het EK voor Koopmeiners v...

De 31-jarige Nederlands international Georgino Wijnaldum speelt het komend seizoen in Saudi- Arabie bij de club AL Ettifag.

Georgino Wijnaldum kwam niet voor in de plannen van coach Luis Enrique en moest dus opzoek gaan naar een andere club. In eerste instantie wilde PSG niet meewerken aan een vertrek van Wijnaldum omdat ze nog wat wilde verdienen aan een transfer van Wijnaldum. Wijnaldum vertrekt nu voor een bedrag van 10 miljoen en tekent een contract van 3 jaar.  Zaterdagochtend heeft Wijnaldum de medische test bij zijn nieuwe club goed doorstaan.

Beide clubs moeten nu de officiele transfer van Wijnaldum bevestigen. Wijnaldum treft bij AL Ettifag zijn oud ploeggenoot  Jordan Henderson met wie hij samenspeelde bij Liverpool. In 2019 wonnen ze samen de Championsleague.  Steven Gerard is de huidige coach van AL Ettifag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeorgino Wijnaldum zet handtekening bij AL Ettifag