dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Georgino Wijnaldum volledig hersteld van opgelopen blessure

lees ook ...

EK2024/ Spanje wint moeizaam van Italie

Spanje heeft donderdagmiddag indruk gemaakt in de topper tegen de selectie van Italie en won toch wel moeizaam met 1-0 de wedstrijd dankzij een own goal van Italie. De enige treffer in de wedstrijd...

De 32-jarige Georgino Wijnaldum die vijf maanden geleden geblesseerd raakte en het WK in Qatar aan zich voorbij zag gaan en bij AS Roma speelt is volledig hersteld van zijn blessure.

Wijnaldum heeft voor het eerst in vijf maanden een volledige groepstraining afgewerkt bij de Italiaanse club AS Roma. Hij lijkt hiermee volledig te zijn hersteld van een gebroken scheenbeen.

Volgens de laatste berichten uit het kamp van AS Roma kan de 86-voudig international van Nederland woensdagavond alweer deel uitmaken van de selectie van trainer Jose Mourinho voor het bekerduel tussen AS Roma en Cremonese of zaterdagmiddag in de Serie A wedstrijd tegen Empoli.

Wijnaldum vertrok na een minder goede periode bij PSG en kwam zo bij AS Roma terecht, waarbij helaas zijn optreden bij de club van korte duur was vanwege de blessure.Voor de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal Ronald Koeman is het herstel van Wijnaldum een grote aanwinst. Wijnaldum was van vaste waarde tijdens de eerste trainingsperiode van Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeorgino Wijnaldum volledig hersteld van opgelopen blessure