maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Georgino Wijnaldum terug in voorselectie Ronald Koeman

lees ook ...

NBA Play-off New York Knicks en Denver Nuggets winnen hun e...

In de eerste play-off van de Western Conference in de NBA stonden zaterdagavond letterlijk en figurrlijk twee grote figuren tegenover elkaar Nikola Jokic en Lebron James en de Denver Nuggets deelden d...

De Bondscoach van het Nederlandselftal Ronald Koeman heeft zijn voorselectie vrijdag bekendgemaakt en opvallend in de voorselectie is de naam van Georgino Wijnaldum die tegenwoordig in Saudi- Arabie voetbalt.

De vorige maand bracht bondscoach Ronald Koeman samen met Nigel de Jong van de KNVB een bezoek aan  de 33-jarige Georgino Wijnaldum in Saudi- Arabie. Wijnaldum speelde in juni 2022 voor het laatste voor de Nederlandse selectie in de Nation League tegen Italie en Kroatie. Wijnaldum kende ook nog een moeilijke periode bij PSG en daarna bij AS Roma, bij beide ploegen raakte hij geblesseerd. Wijnaldum is nu volledig hersteld en is een belangrijke schakel bij zijn nieuwe ploeg in Saudi- Arabie en dat is Ronald Koeman ook niet ontgaan. Nederland speelt op 22, 26 maart oefen interland wedstrijd dit als voorbereiding voo het EK later dit jaar in Duitsland. Wijnaldum is altijd een belangrijke schakel geweest voor Ronald Koeman, vooral op het middenveld. Het is daarom ook te verwachten dat Wijnaldum uiteindelijk deel zal uitmaken van de eindslectie van het Nederlandselftal indien hij niet geblesseerd in die periode.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeorgino Wijnaldum terug in voorselectie Ronald Koeman