woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Georgino Wijnaldum terug in Nederlandse selectie

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

90-voudig international Georgino Wijnaldum keert na bijkans een jaar van afwezigheid terug in de Nederlandse selectie .

Wijnaldum speelde zijn laatste in juni 2023 en werd sinds zijn transfer naar Al- Ettifaq uit Saudi- Arabie niet meer opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman. Recentelijk brachten Koeman en Nigel de Jong een bezoek aan Wijnaldum in Saudi- Arabie, waar er een heel goed gesprek is geweest met Wijnaldum.Wijnaldum kende ook nog een periode van blessures bij PSG en AS Roma waardoor hij ook uit beeld raakte bij Ronald Koean. Nu speelt Wijnaldum weer de sterren van de hemel bij zijn nieuwe club i Saudi- Arabie en dat is Ronald Koeman niet ontgaan. Wijnaldum werd eerst opgenomen in de voorslectie en nu in de eindselectie voor de oefen interland wedstrijden die Nederland zal spelen tegen Duitsland en Schotland. Wijnadum zijn goal is om ook tot de eindselectie te behoren die Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het EK in juni in Duitsland.

De oefeninterland wedstrijden tegen Duitsland en Schotland dienen als voorbereiding op het EK.Begin juni oefent het Nederlandselftal nog tegen Canada, voordat het op 16 juni officieel begint aan het EK in Duitsland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeorgino Wijnaldum terug in Nederlandse selectie