donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Georgino Wijnaldum mag terug naar PSG

lees ook ...

Shane Kluivert ziet droom in vervulling gaan

De 16-jarige Shane Kluivert, de zoon van oud- international Patrick Kluiver heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de Spaanse club en kampioen FC Barcelona. Shane Kluivert tekent ...

De 32-jarige Nederlandse international  Georgino Wijnaldum mag van coach Jose Mourinho van AS Roma  terug naar PSG omdat het Wijnaldum niet gelukt is  zijn stempel te drukken bij de Italiaanse club .

De  Nederlandse  middenvelder speelde  het afgelopen seizoen op huurbasis bij AS Roma maar kon helaas niet zijn stempel drukken bij de club. Zelfs in de finale van de Europaleague tegen  het Spaanse Sevilla  startte hij op de reserve bank  en kwam pas in de 70ste minuut invallen en speelde ook in de penalty serie die daarna volgde geen belangrijke rol. Wijnaldum had ook vaker last van  blessures en ookal  was hij fit toch maakte Jose Mourinho  weinig gebruik van zijn kwaliteiten.

Georgino Wijnaldum heeft nu van het bestuur van  AS Roma te horen  gekregen dat hij aan het eind van het seizoen terug mag naar PSG  en dat de club geen interesse heeft om zijn huurbasis te verlegen noch  gebruik te maken van de koopoptie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGeorgino Wijnaldum mag terug naar PSG