zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Gelijkspel voor Barcelona zonder de geblesseerde De Jong

lees ook ...

Copa America 2024/ Argentinie voor de zesde keer in de final...

In de halve finale van de Copa America dinsdagavond in New Jersey won Argentinie met Lionel Messi in de basis met 2-0 van een goed spelend Canada. Het Argentijnselftal heeft zich dinsdagavond v...

DE Kampioen in de LA Liga Barcelona speelde in de midweek 2-2 gelijk tegen Real Mallorca en wel zonder de geblesseerde Frenkie de Jong.

De afwezigheid van Frenkie de Jong op het middenveld was dinsdagmiddag duidelijk voelbaar in het spel van Barcelona. Real Mallorca kreeg vollop de gelegenheid om zich vrij te bewegen op het middenveld. Een slordige terugspeelbal van aanvoerder Ter Stegen zorgde ervoor dat Real Mallorca reeds na 8 minuten spelen  op een 1-0 voorsprong kwam. Op slag van rust was het Raphinha die met een prachtig afstand schot zorgde voor de gelijkmaker maar net toen Barcelona weer even op adem kwam was het Real Mallorca die in de laatste seconde van de 1ste helft door een doelpunt van Abdon Prat op 2-1 kwam.

In de 2de helft had coach Xavi Hernandez geen keus om wat wijzigngen te brengen in zijn ploeg. Lewandowski die niet in de basis begon, kwam invallen, ook de jeudige Yamal en Lopez werden erin gebracht om de aanval te versterken. Het was Lopez die op aangeven van Yamal ploegen weer op gelijke hoogte bracht.  Een mogelijke penalty voor Barcelona werd afgekeurd door de arbiter, die in eerste instantie voor penalty floot maar op aangeven van de VAR via de monitor opnieuw naar de beelden keek en terugkwam op zijn beslissing. Real Mallorca toonde zich tevreden met het gelijkspel van 2-2.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGelijkspel voor Barcelona zonder de geblesseerde De Jong