donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Gelijkspel in Openings wedstrijd Gold Cup

lees ook ...

Doelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname

De doelverdediger van RKC Waalwijk Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname  definitief opgeroepen voor de volgende interlands van Suriname. De doelverdediger van RKC...

De Verenigde Staten van America  hebben  zaterdagavond  hun eerste poulewedstrijd in de Concacaf Gold Cup  niet in winst weten om te zetten het werd een 1-1 gelijkspel tegen Jamaica.

De selectie van de USA  speelde  met een B-eltal daar coach Gregg Berhalter niet kon beschikken  over sterspeler  Christian Pulisic, Serginho Dest , Ricardo Pepi en Taylor Booth. Al na 13 minuten in de 1ste helft  keek de ploeg  van de USA  tegen een 0-1 achterstand  .Uit een goed genomen vrije trap kopte  Damion Lowe voor Jamaica  de 1-0 in. De ploeg van coach Berhalter  mag van geluk spreken dat het niet 0-2 werd. Leon Bailey in de 30ste  minuut de toegekende penalty aan Jamaica  niet te verzilveren waardoor  ploegen  de  rust ingingen met een 1-0  voorsprong  voor Jamaica.

Ook in de 2de helft bleef Jamaica  de lakens uitdelen  totdat in de laatste minuut van de wedstrijd  de ingevallen  Brandon Vasquez  de gelijkmaker voor de USA  scoorde en de eindstand  bepaalde  op USA  1 Jamaica  1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportGelijkspel in Openings wedstrijd Gold Cup